Tekirdağ'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ\'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte, üstyapı çalışmalarına ağırlık veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

27.12.2017 12:26

Altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte, üstyapı çalışmalarına ağırlık veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çorlu ilçesi Havuzlar mevkiinden Türkgücü Mahallesinin sonuna kadar 6,5 kilometrelik yol tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları tamamlanan yolu inceleyerek tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Görev süresi boyunca 185 kilometre sıcak asfalt, 75 kilometre beton yol, 610 kilometre sathi kaplama yol yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yol hamlesine devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın talimatları ve ihtiyaçlara göre çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü, Çorlu ilçesinin Türkgücü Mahallesinde 7,4 metre genişliğinde 6,5 kilometre silindirle sıkıştırılmış beton yolu tamamlayarak bölgeye önemli bir hizmet ulaştırdı.

Tamamlanan çalışmalar yerinde incelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün ile birlikte tamamlanan yolu inceleyerek bütün vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, çalışmalar ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

"Yol çalışmalarımızda büyük mesafe kat ettik"

Tekirdağ'ın 11 ilçesi ve 252 mahallede yürütülen yol çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz günden bu yana her alanda olduğu gibi yol çalışmalarımızda da büyük mesafe kat ettik. Mevcut yolların zemini güçlendirip yenilerken, yeni yollar da yaptık. Altyapı çalışmalarımız esnasında halkımız zahmet çekti ama yapılan uzun ömürlü yollar sayesinde çok rahat edecekler. Yaptığımız yatırımlar da meyvelerini vermeye başladı. Tekirdağ'ın altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözdüğümüz için önümüzdeki dönemde yol çalışmalarımıza daha fazla ağırlık vereceğiz. 2019 yılı Mart ayında halkımız yaşanan değişim ve gelişmeyi daha iyi görecek. Mesai kavramı tanımaksızın, gece gündüz demeden, hafta sonları da dahil olmak üzere çalışan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na ve çalışmalarımız esnasında sabır ve anlayış gösteren halkımıza teşekkür ederim" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement