Tekirdağ-Hayrabolu Yolu 48 Saattir Ulaşıma Kapalı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ-Hayrabolu Yolu 48 Saattir Ulaşıma Kapalı

01.01.2015 19:27

Etkili olan kar ve tipi nedeniyle 48 saattir ulaşıma kapalı olan Tekirdağ-Hayrabolu yolunu açma çalışmaları devam ediyor.

Hayrabolu yolu üzerinde bulunan Tekirdağ Huzurevi bölgesinde dün öğleden sonra etkili olan tipi nedeniyle kapanan yol, 48 saat geçmesine ve karayollarının çalışmalarına rağmen ulaşıma açılamadı. Dün gece saatlerinde çok sayıda araç yolda kalırken kapanan yolda bazı vatandaşlar araçlarını karın içerinde bıraktı. Hayrabolu üzerindeki köy yolları ve Göçmen konutları bölgesinde de çalışmalar devam ederken, bazı araçlar kara saplanmış şekilde kurtarılmayı bekliyor. Karayolları 18. Tekirdağ Şubesi’nden yapılan açıklamada Hayrabolu yolunda çalışmaların devam ettiği, 48 saattir kapalı olan yolun en kısa sürede açılmaya çalışıldığı bildirildi.

Öte yandan, 48 saattir ulaşıma kapalı olan Tekirdağ- Şarköy yolunun da kısmen trafiğe açıldığı, karayolları ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü belirtildi.  

SERHAT YEŞİLİPEK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ-Hayrabolu Yolu 48 Saattir Ulaşıma Kapalı - Son Dakika


Advertisement