Tepe Nautılus Emre Aydın'la İstanbul'u Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Tepe Nautılus Emre Aydın'la İstanbul'u Coşturdu

Tepe Nautılus Emre Aydın\'la İstanbul\'u Coşturdu

İstanbul'un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, yağmura rağmen Emre Aydın hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

23.06.2014 14:42  Güncelleme: 14:35

Tepe Nautilus'un Açık Otoparkı'nda dün   akşam (21 Haziran 2014) gerçekleştirilen konserde, Emre Aydın en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Emre Aydın, yağmura rağmen konsere katılan yaklaşık 5 bin hayranına "Yağmura rağmen burada olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum" diye seslendi.

Konser öncesinde Tepe Nautilus'un sosyal medya mecraları üzerinden gerçekleştirdiği yarışmalara ve Show Radyo'da yayınlanan Nihat Sırdar'ın programına katılan şanslı üç kişi, Emre Aydın ile kuliste tanışma ve sohbet etme imkanı yakaladı.

Tepe Nautilus otopark alanında kurulan sahnede konser veren Emre Aydın hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olan konserde Emre Aydın hayranları, #EmreAydınTepeNautilus'ta hashtagiyle konserdeki mutlu ve eğlence anlarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Tepe Nautilus, fotoğraf çekmeyi seven ve Instagram'da başarılı resimler paylaşan Emre Aydın'a sürpriz olarak Instagram fotoğrafını çerçeveletip hediye etti. Tepe Nautilus'un evsahipliğinde düzenlenen konser Show Radyo'nun medya sponsorluğunda gerçekleşti.

Tepe Nautilus etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgiye www.tepenautilus.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tepe Nautilus'u ayrıca facebook.com/TepeNautilus, twitter.com/TEPENAUTILUS34 ve instagram.com/tepenautilus linklerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tepe Nautılus Emre Aydın'la İstanbul'u Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement