Terfi Eden Polis Müdürlerine Rütbelerini Eşleri Taktı - Son Dakika
Güncel

Terfi Eden Polis Müdürlerine Rütbelerini Eşleri Taktı

Terfi Eden Polis Müdürlerine Rütbelerini Eşleri Taktı

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 60 polis, çeşitli rütbelere terfi etti. 3 emniyet müdür yardımcısı, birinci sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne yükseldi.

01.07.2011 17:20

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 60 polis, çeşitli rütbelere terfi etti. 3 emniyet müdür yardımcısı, birinci sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne yükseldi. Düzenlenen törende polis müdürlerine yeni rütbelerini Vali Şahabettin Harput ve eşleri birlikte taktı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen terfi törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Zeki Es, Polis Koleji Müdürü Cenk Durukan ile yargı temsilcileri ve terfi eden personelin yakınları katıldı. Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, rütbe alan polislerin sorumluluğunun arttığını söylesi. Yılmaz, "Daha etkili bir performans için değişen ve gelişen şartlara uyum sağlamak bizim için önemlidir ve bu şartlar suçu ve suçluyu yeniden tanımlamıştır. Suçluya, suçu işlemeden önce müdahale etmek, toplumun güvenliğini ileri seviyeye taşıyor" dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput da huzur ve güvenliğin vazgeçilmez olduğunu kaydetti. Harput, "Emniyet ve jandarma teşkilatı bir yandan üzerindeki ağır sorumluluğun gereğini yerine getiriyor, diğer yandan vatandaşların hak ve özgürlüklerine karşı oluşabilecek tehdit ve tehlikeleri önlemeye çalışıyor. Bu açıdan polis, suç odaklarının korkacağı yer olmalıdır" diye konuştu.

Daha sonra 2'nci sınıf emniyet müdürlüğünden 1'inci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Bursa Emniyet Müdür Yardımcıları Arif Okçu, Bünyamin Gezer ve Bayram Coşkun, yeni terfilerini takmak için sahneye eşleriyle birlikte çıktı. 1'inci sınıf emniyet müdürlerine terfilerini Bursa Valisi Şahabettin Harput ve polislerin eşleri taktı. 2'nci sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden şube müdürleri Sezgin Kaba, Varkın Suyuak, Armağan Adnan Erdoğan ve Fahri Yıldız'a yeni rütbelerini Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Teğgeneral Zeki Es taktı. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terfi Eden Polis Müdürlerine Rütbelerini Eşleri Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement