TFF Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu'na Onur Ödülü - Son Dakika
Güncel

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu'na Onur Ödülü

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu\'na Onur Ödülü

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığspor eski Başkanı Akın Şatıroğlu'na da onur ödülü takdim edildi.

03.05.2013 09:45

Marka Futbol tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oskarları Ödül Töreni" 30 Nisan Salı Günü İstanbul'da gerçekleşirken gecede Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Elazığ spor eski Başkanı Akın Şatıroğlu'na da onur ödülü takdim edildi.

Süper Ligden, 3.lige kadar üst düzey katılım ile İstanbul-Eyüp'te Ümit Yaşar konseri ve kokteyl ile gerçekleşen gecede spor dünyasından çok sayıda isim bir araya gelerek hasret giderirken, özellikle Elazığspor'u 3.ligin kapısından alarak, süper lige yükselmesine kadar geçen sürede büyük çaba sarf eden ve şuanda Türkiye Futbol Federasyonunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Akın Şatıroğlu'da gecede ilgi gören isimlerin başında geldi.

Gecede birçok ismin ödülünü takdim eden Elazığ Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terimin ödülünü, Galatasaray'ın efsane isimlerinden Ahmet Akçan'a takdim etti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'da; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu'nun Marka Futbol tarafından Onur Ödülüne layık görülmesi nedeniyle bir mesaj yayınlayarak kendisini tebrik etti. Başkan Selmanoğlu, Şatıroğlu'nun Elazığ Belediyespor'un 3.lige, Elazığspor'un da Süper Lige çıkmasında önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, şuanda da Türkiye Futbol Federasyonunda Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Şatıroğlu'nun önemli bir misyon üstlendiğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TFF Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu'na Onur Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement