"THE Taste Of Ist" Projesine Festival Gibi Kapanış - Son Dakika
Güncel

"THE Taste Of Ist" Projesine Festival Gibi Kapanış

"THE Taste Of Ist" Projesine Festival Gibi Kapanış

MASKO, Bürotime gibi destekçilerin plaketlerini Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak verdi.

03.07.2012 13:29

Milano'da düzenlenen Tasarım Haftası'na "The Taste of IST" temalı sergi ile katılan 20 İstanbullu tasarımcı ve destekçileri 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü'nde, Tasarım Parkı tarafından düzenlenen sertifika töreninde buluştu. Festival havasında geçen kokteylde MASKO, Bürotime gibi destekçilerin plaketlerini Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak verdi.

Geçen Nisan ayında Milano'da düzenlenen Tasarım Haftası'na "The Taste of IST" temalı sergi ile katılan 20 İstanbullu tasarımcı ve destekçileri Tasarım Parkı öncülüğünde 29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü'nde bir araya geldi. Tasarım Parkı önünde müzik ve grafiti aktiviteleri eşliğinde kutlanan bu anlamlı günde, Moda'daki yemyeşil Yoğurtçu Parkı; önce Jazz, Pop rock ve tasarımın iç içe olduğu kutlamaya ev sahipliği yaptı. Düzenlenen törende sertifikalarını alan hepsi birbirinden yetenekli 20 tasarımcının yanı sıra "The Taste of IST" temalı serginin destekçilerine de plaketleri takdim edildi.

Aralarında; Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, MN Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk, ETMK ve ETTA Tanıtım Ajansı, Tasarım Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Emre Tibet, TimePR Ajans Başkanı Sevda Solak ve "The Taste of IST"in isim babası Yılmaz Zenger'in de olduğu proje destekçileri teşekkür plaketlerini, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak'ın elinden aldı. "The Taste of IST" projesini hayata geçiren, yenilenen Tasarım Parkı'nın kurucusu ve tasarımcı Nursema Öztürk, her daim tasarıma verdikleri destekten dolayı Kadıköy Belediyesi'ne teşekkür ederek, tasarımcılara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Herkese açık festival gibi kutlama

Tüm dünyada çeşitli şenliklerle kutlanan "29 Haziran Dünya Endüstriyel Tasarım Günü" için her sene ayrı bir organizasyon düzenleyen Tasarım Parkı'nın bu seneki etkinliği de renkli görüntülere sahne oldu. Aralarında tasarım ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı yaklaşık 400 kişi, jazz grubu Çağlar müzik ve ardından yeni zamanların Pop/ Rock grupları Dude ve Matmazel ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar hoşça vakit geçirdi.

Tasarımcı, sanatçı ve tasarıma ilgi duyan herkesin davetli olduğu bu festival tadındaki kutlamada ayrıca sanatçılara destek olmak adına yenilenen Tasarım Parkı içinde bulunan Cafe, tasarım kitapları ve yüzde 100 tasarım ürünleri satış platformu yoğun ilgi gördü. Grafiti sanatçılarının beyaz zemin üzerine renkli sprey boyalarla yaptığı grafiti çalışmaları ise katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Etkinlik kapsamında açılışı yapılan Esen Diribaş sergisini ise 13 Temmuz tarihine kadar izlemek mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'THE Taste Of Ist' Projesine Festival Gibi Kapanış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement