Ticaret İl Müdürü Yazıcı GKV'yi ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Ticaret İl Müdürü Yazıcı GKV'yi ziyaret etti

Ticaret İl Müdürü Yazıcı GKV\'yi ziyaret etti

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını ziyaret ederek kurumsal çalışmalar hakkında GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş ve Liseler Müdürü İsmet Tiryaki'den bilgi aldı.

07.11.2016 07:45  Güncelleme: 07:56

Yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası arenalarda sık sık adından söz ettiren GKV Özel Okulları Gaziantep Ticaret İl Müdür V. Bilal Yazıcı'yı ağırladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının başarılı çalışmalarını yakından izlediğini ifade eden Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı eğitime sağlanan katkılardan dolayı okul idarecilerini kutlarken GKV Özel Liseleri Müdürlüğüne atanan İsmet Tiryaki'yi de kutladı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibarıyla GKV Özel Liseleri Müdürlüğü görevine atanan İsmet Tiryaki'de böylesine köklü bir kuruluşta görev yapmanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak kurumun gelişmesi ve kalkınmasına yönelik elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğini sözlerini ekledi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kuruluşunun 53.yılını kutladığını ifade eden Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş bu süreç içerinde GKV Özel Okullarının ülke eğitimine önemli hizmetler gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Kurumda eğitim öğretim gören öğrencilerin sadece akademik alanlarda değil, birçok alanlarda önemli kazanımlar edindiğini de sözlerine ekleyen Ateş önümüzdeki süreçlerle ilgili hedefler hakkında da bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ticaret İl Müdürü Yazıcı GKV'yi ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement