Tivibu'nun Bu Ayki Sinema Yazarı Konuğu Alin Taşçıyan... - Son Dakika
Güncel

Tivibu'nun Bu Ayki Sinema Yazarı Konuğu Alin Taşçıyan...

Tivibu\'nun Bu Ayki Sinema Yazarı Konuğu Alin Taşçıyan...

Tivibu'nun bu ayki sinema yazarı konuğu Alin Taşçıyan oldu.

14.05.2013 12:01

Tivibu'nun bu ayki sinema yazarı konuğu Alin Taşçıyan oldu.

Tivibu açıklamasına göre, TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, zengin film içeriğini sinema yazarlarının önerileri ve yorumlarıyla birlikte izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Her ay yeni bir sinema yazarı, Tivibu'nun "Kırmızı Halı" klasöründe açılan bölümde sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Yazarlar, Tivibu'da yayınlanacak filmlerden yaptıkları seçkiyi sinema tutkunları ile paylaşıyor.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Açar ile başlayan Burak Göral ve Atilla Dorsay ile devam eden sinema yazarları yorumları, mayıs ayında Alin Taşçıyan ile sürüyor.

Alin Taşçıyan gerçekleştirilen özel bir çekimde kamera karşısına geçerek, Tivibu'da mayıs ayında izleyici ile buluşacak filmlerden hazırladığı özel listeyi, yorum ve önerilerini sinemaseverlerle paylaşıyor. Bu özel bölüm, Tivibu'nun "Kırmızı Halı" klasöründe "Sinema Yazarı Alin Taşçıyan Öneriyor" başlığı altında yer alıyor.

Taşçıyan, Tivibu'da mayıs ayında yayınlanacak filmler arasından yerli ve yabancı önemli yapımların yer aldığı renkli bir seçki sunuyor. Farklı türlere yer vererek sinemaseverlere geniş bir seyir yelpazesi sunan eleştirmenin listesinde;

"Pan'ın Labirenti - El Laberinto del Fauno", "Frida", "Boş Ev - 3 Iron",

"Tepenin Ardı", "Paris'te Çılgın Macera - A Monster In Paris" gibi kaçırılmayacak filmler yer alıyor. - İSTNABUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tivibu'nun Bu Ayki Sinema Yazarı Konuğu Alin Taşçıyan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement