Tiyatrokare'nin 25. Yıl Oyunu "Ahududu" 17 Aralık'ta Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Tiyatrokare'nin 25. Yıl Oyunu "Ahududu" 17 Aralık'ta Başlıyor!

Tiyatrokare\'nin 25. Yıl Oyunu "Ahududu" 17 Aralık\'ta Başlıyor!

Tiyatrokare, 25. tiyatro sezonuna yeni bir komedi ile merhaba diyor.

15.11.2016 09:39  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en ünlü starları tarafından yorumlanan oyunun başrollerinde, Ahududu kadınları olarak bu kez Suna Keskin ve Melek Baykal var! Melek Baykal, bu oyunla, yıllar sonra yeniden tiyatroya dönüyor.

Dünyada en çok sahnelenen oyunlardan olan, Joseph Kesselring'in "Arsenic and Old Lace" adlı eseri, "Ahududu" adıyla usta tiyatrocu Nedim Saban tarafından yeniden derlenerek seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan "Ahududu", insanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ile Mürşide ve onların çevresindekilerin hikayesini anlatıyor. Oyundaki ahududu kadınlarını Suna Keskin ve Melek Baykal oynuyor.

Melek Baykal, yıllar sonra bu oyunla sahneye dönüyor. Oyunun diğer rollerinde Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin var. Nedim Saban da bu oyunda, deli tiplemesiyle yıllar sonra, tiyatronun perde arkasından perde önüne geçiyor.

Ahududu 17 Aralık'ta Kozyatağı Kültür Merkezi'nde perde diyecek ve Aralık ayında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, Profilo Kültür Merkezi, Ankara Şinasi Sahnesi'nde sahnelenecek. Oyunun biletleri, 15 Kasım'dan sonra Biletix ve gişelerde satışa sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tiyatrokare'nin 25. Yıl Oyunu 'Ahududu' 17 Aralık'ta Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement