Torium Snowpark'ta Bag Jump Heyecanı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Torium Snowpark'ta Bag Jump Heyecanı Başlıyor

Torium Snowpark\'ta Bag Jump Heyecanı Başlıyor

Torium Snowpark'ta snowboardcu ve kayakçılar için Bag Jump heyecanı başlıyor.

19.11.2013 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Bir Alışveriş Bir Eğlence' konsepti ile alışveriş dünyasında farklılık yaratan Torium'da, Snowboard'cu ve kayakçılar için Bag Jump heyecanı başlıyor. Orta seviyedeki sporcular ve bu spora merak salanların uğrak yeri olan Türkiye'nin ilk kar merkezi Snowpark'ta adrenalin düşkünlerini bekleyen Bag Jump'ı, 5 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayan herkes deneyebiliyor.

Torium AVM, sahip olduğu mağaza karmasının yanı sıra Türkiye'nin ilk kar merkezi 'Snowpark ' ile alışveriş ve eğlence anlayışında farklılık yaratmayı tüm hızıyla sürdürüyor.

Torium'da orta seviyedeki Snowboard'cu, Freestyle seviyede kayak yapan sporcular ile kayak sporuyla ilgilenmek isteyenleri ağırlayan Snowpark, Bag Jump ile yeni bir ilke imza atıyor. Sporcular, adrenalini yüksek en zor hareketleri Bag Jump aracılığıyla Snowpark'ta deneyebiliyor.

140 metrekarelik bir alanı kaplayan 3 metre yüksekliğe sahip Bag Jump'ı, orta seviyedeki tüm sporcular güvenlik konusunda herhangi bir endişe yaşamadan, rahatlıkla kullanabiliyor. Darbe emici bir özelliğe sahip olan Bag Jump'ta sporcular adrenalini yüksek olan her türlü hareketi, sakatlık riski taşımadan güvenle uygulayabilmenin heyecanını yaşıyor. Hareket becerisini geliştirerek sporculara özgüven sağlayan Bag Jump'ı, dileyen herkes Snowpark'ta alınan ve başarıyla tamamlanan 5 saatlik eğitimin ardından deneyebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torium Snowpark'ta Bag Jump Heyecanı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement