Trabzon'a gelen turistler dünyaca üncü Uzungöl'ün manzarasının tadını paraşüt yaparak çıkartıyor - Son Dakika
Güncel

Trabzon'a gelen turistler dünyaca üncü Uzungöl'ün manzarasının tadını paraşüt yaparak çıkartıyor

Trabzon\'a gelen turistler dünyaca üncü Uzungöl\'ün manzarasının tadını paraşüt yaparak çıkartıyor

Trabzon'a gelen turistler dünyaca üncü Uzungöl'ün manzarasının tadını paraşüt yaparak çıkartıyor Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl'e gelen yerli ve yabancı turistler yörenin yüksek yaylalarına çıkarak yamaç paraşütü yapıyor.

21.07.2022 09:57  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'a gelen turistler dünyaca üncü Uzungöl'ün manzarasının tadını paraşüt yaparak çıkartıyor

TRABZON - Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı doğal güzellikleri ile dünyaca ünlü Uzungöl'e gelen yerli ve yabancı turistler yörenin yüksek yaylalarına çıkarak yamaç paraşütü yapıyor.

Uzungöl'e gelen yerli ve yabancı turistler Uzungöl'ü yukarıdan izlemenin keyfini çıkartıyor. Adeta bulutların üzerinden atlayarak, muhteşem bir yamaç paraşütü tecrübesi yaşayan turistler gökyüzünden doğanın harika manzarasını yeşilin her tonunu, Uzungöl'ün manzarasının tadını çıkartıyor. Adrenalini en üst seviyede yaşayan turistler deneyimli yamaç paraşütü pilotları kontrolünde bir 900 rakımlı Haldizen Yaylası'ndan göl manzaralı uçma heyecanını yaşıyor. Özellikle bölgede bulunan Arap turistlerin büyük ilgi gösterdiği yamaç paraşütünde uçuş esnasında fotoğraf veya video çekimleri yapılırken, Uzungöl'e 850 metre uzaklıkta başlayan uçuşlar görenleri hayran bırakıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'a gelen turistler dünyaca üncü Uzungöl'ün manzarasının tadını paraşüt yaparak çıkartıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement