TÜMSİAD OKÜ'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

TÜMSİAD OKÜ'yü Ziyaret Etti

TÜMSİAD OKÜ\'yü Ziyaret Etti

Özkardeş, 2023 Rüyalar Şehri projesinde birlikte hareket etmek ve üniversite'nin bu projede yer almasını istedi.

03.01.2012 21:02

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Şube Başkanı Murat Özkardeş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Orhan Büyükalaca yı Makamında Ziyaret ederek, 2023 Rüyalar Şehri projesinde birlikte hareket etmek ve üniversite'nin bu projede yer almasını istedi.

Özkerdeş "Sizinde yakından takip ettiğiniz üzere 2023 Rüyalar Şehri Projemiz son aşamasına doğru yaklaşmış bulunmaktadır. Bu aşamalar zorda olsa TÜMSİAD olarak Başarmaya çalıştık, bu güne kadar yaklaşık olarak 100 ün üzerinde Osmaniye'ye ışık tutmuş, bürokrasiden tutun sivil toplum örgütleri, iş adamları, kurum müdürlerine kadar her kesimden insanımızın fikirlerini 11 başlık altında 100 ün üzerinde alt kalem halinde bu bilgileri derledik, topladık. Bu kadar materyallerin bir akademisyen gözüyle bakılması gerektiğini fark ettik ve Görüşmelerimiz esnasında Osmaniye Ticaret Odası ve Osmaniye korkut Ata Üniversite'sinin de 2023 projesinde olması ve akademik bilgilerinizden faydalanmak amacıyla sizlerinde aramızda olması , 2023 Rüyalar Şehri projesinde sizinde olmanız, osmaniye için hayırlı olacağına inandık ve bunun için buradayız" dedi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Orhan Büyükalaca" Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak Osmaniye için ne yapılması gerekiyorsa biz her zaman hazırız, bu Üniversitemiz osmaniye hizmet vermek için varız sizin 1 yılı aşkın üzerinde durduğunuz 2023 projesi benimde beğeniyle takip ettiğim bir proje olması münasebetiyle bizimde üniversite olarak bu projede yer almak bizleri sevindirmiştir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜMSİAD OKÜ'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement