TÜMSİAD'tan CHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

TÜMSİAD'tan CHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

TÜMSİAD\'tan CHP\'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Özkardeş, Kemal Tabak ve Ali Temuroğlu'na görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dedi.

12.06.2012 10:25

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş yönetim kurulu üyeleri CHP Osmaniye İl Başkanlığına yeniden seçilen Kemal Tabak ve CHP Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Ali Temuroğlu'na hayırlı ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, CHP İl Başkanı Kemal Tabak ve Merkez İlçe Başkanı Ali Temuroğlu'na görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dedi.

Özkardeş, "CHP'yi bugüne çalışmalarımızda hep yanımızda gördük. Bundan sonrada bu desteğin devamını bekliyoruz. Biz TÜMSİAD olarak sadece bir fikrin değil tüm fikirlerin dikkate alınmasını istiyoruz. 2023 Rüyalar Şehri Osmaniye Projesi'nde bunu yaptık ve 150 kişi dinledik" dedi.

CHP İl Başkanı Kemal Tabak ise TÜMSİAD Osmaniye Şubesi'nin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek teşekkür etti. Tabak, "Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Güzel ve başarılı işler yapıyorsunuz. Osmaniye için Osmaniyeli için olan her güzel çalışmanın yanındayız. Şehrimiz için hepimizin el ele vermesi gerekiyor. CHP Osmaniye Örgütü olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TÜMSİAD'tan CHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement