Turizmcilerin Yüzü Bayramda Güldü - Son Dakika
Güncel

Turizmcilerin Yüzü Bayramda Güldü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sahilde güneşlenen ve yüzen tatilciler ÇUKTOB Genel Sekreteri Burak Hilmi Seçkin ile röportaj Denizde yüzen tatilciler Kumsalda oynayan çocuklar Fotoğraf çektiren gelin ve damat Mersinli turizmcilerin yüzü bayramda güldü Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden Mersin'in önde gelen plajlarından Kızkalesi, bayram tatilini Akdeniz kıyılarında geçirenlerin adreslerinden biri oldu UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Mersin'in Erdemli ilçesindeki Kızkalesi'ne bayram tatili nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin akın etmesi, turizmcilerin yüzünü güldürdü.

08.07.2016 12:40

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sahilde güneşlenen ve yüzen tatilciler

ÇUKTOB Genel Sekreteri Burak Hilmi Seçkin ile röportaj

Denizde yüzen tatilciler

Kumsalda oynayan çocuklar

Fotoğraf çektiren gelin ve damat

Mersinli turizmcilerin yüzü bayramda güldü

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden Mersin'in önde gelen plajlarından Kızkalesi, bayram tatilini Akdeniz kıyılarında geçirenlerin adreslerinden biri oldu

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Mersin'in Erdemli ilçesindeki Kızkalesi'ne bayram tatili nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin akın etmesi, turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden, Mersin'in önde gelen plajlarından Kızkalesi, bayram tatilini Akdeniz kıyılarında geçirmek isteyenlerin adresi oldu.

Hava sıcaklığının 32 dereceye ulaştığı ilçede tatilciler yüzerek serinledi, minikler ise kumsalın tadını çıkardı.

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Genel Sekreteri Burak Hilmi Seçkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı nedeniyle tatilin 9 güne çıktığını anımsattı.

Bayram nedeniyle çok sayıda yerli ve yabancı turistin Kızkalesi'ne geldiğini belirten Seçkin, geçmiş yıllara oranla bu yıl daha fazla kalabalık bulunduğunu bildirdi.

Bayramın, turizmcilerin arzu ettiği şekilde geçtiğini kaydeden Seçkin, şunları söyledi:

"Tüm işletmelerde yüzde yüz doluluğa ulaşıldı. Turizmciler olarak hepimizin inancı bu doluluğun Kurban Bayramı'na kadar devam etmesidir. Turizmcilerimizin yüzü bu bayram güldü. Bu kalabalığın, ilginin ve yoğunluğun olması bizleri son derece mutlu etti. Şu anda Kızkalesi sahilinde geçmiş yıllara oranla daha fazla kalabalık var. Kimileri denizin keyfini çıkartırken, kimileri de çocuklarıyla kumsalda oynuyor."

Turizmcilerin Yüzü Bayramda Güldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turizmcilerin Yüzü Bayramda Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement