Türk yardım ekipleri Libya'da yaraları sarmaya devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Türk yardım ekipleri Libya'da yaraları sarmaya devam ediyor

Türk yardım ekipleri Libya\'da yaraları sarmaya devam ediyor

Libya'da meydana gelen sel felaketinin ardından Türkiye'nin yardım için gönderdiği AFAD, emniyet, jandarma, Sağlık Bakanlığına bağlı UMKE ve sivil toplum kuruluşlarına bağlı ekipler Libya'da yaraları sarmaya devam ediyor. Sel felaketinden en çok etkilenen Derna kentine kurulan Sahra Hastanesi'nde sağlık hizmeti veren UMKE ekipleri, arama ve kurtarma faaliyetlerini de sürdürüyor.

14.09.2023 20:09  Güncelleme: 20:27

- Türk yardım ekipleri Libya'da yaraları sarmaya devam ediyor

TOBRUK - Libya'da meydana gelen sel felaketinin ardından Türkiye'nin yardım için gönderdiği AFAD, emniyet, jandarma, Sağlık Bakanlığına bağlı UMKE ve sivil toplum kuruluşlarına bağlı ekipler Libya'da yaraları sarmaya devam ediyor.

Libya'nın doğusunda etkili olan Daniel Fırtınası'nın neden olduğu sel felaketinden ardından bölgeye ulaşan AFAD, emniyet, jandarma, Sağlık Bakanlığına bağlı UMKE ve sivil toplum kuruluşlarına bağlı ekipler, çalışmalarına devam ediyor.

Sağlık Bakanlığına bağlı UMKE ve UMKE Atak ekipleri tarafından sel felaketinden en çok etkilenen Derna kentine kurdukları Sahra Hastanesinde, bölge halkına sağlık hizmeti verilirken, bölgede arama ve kurtarma faaliyetleri de yapan UMKE ekipleri sağlık taramalarını da artırarak devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk yardım ekipleri Libya'da yaraları sarmaya devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement