Türkiye'nin En Uzun Podyumu Laleli'de - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Uzun Podyumu Laleli'de

İstanbul Laleli’de bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Laleli Fashion Shopping Festivali'nde kurulan 250 metrelik podyumda ünlü mankenler defileye çıktı.

10.09.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in desteği ile Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (LASİAD) ev sahipliğinde düzenlenen Laleli Fashion Shopping Festivali düzenlenen etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında Laleli Mesihpaşa Caddesi'nde 250 metrelik Türkiye’nin en uzun podyumu kuruldu.

Düzenlenen etkinliğe İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Selamet, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, LASİAD Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca, Laleli esnafının yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Defile öncesi podyuma çıkarak bir açıklama yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, " Laleli ticarette ve turizmde baksanız bizim dışarıya açılan kapımız. O açıdan Laleli benim için son derece önemli” dedi.

TÜRKİYE'NİN EN UZUN PODYUMU

Laleli Mesihpaşa Caddesi’nde kurulan ve Türkiye’nin en uzun podyumu özelliğini taşıyan 250 metre uzunluğundaki podyumda Laleli’nin gözde markalarının tasarımları ünlü mankenler tarafından tanıtıldı. Billur Kalkavan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Wilma Elles, Tülin Şahin, Merve Büyüksaraç, Didem Taslan, Cleo ve Ayşe Hatun Önal gibi ünlü mankenler podyuma çıktı.

ABBAS RAMAZANOĞLU

Türkiye\'nin En Uzun Podyumu Laleli\'de
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Uzun Podyumu Laleli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement