Twitter'daki Kar Fotoğrafı Tuna'ya Ödül Kazandırdı - Son Dakika
Güncel

Twitter'daki Kar Fotoğrafı Tuna'ya Ödül Kazandırdı

Twitter\'daki Kar Fotoğrafı Tuna\'ya Ödül Kazandırdı

Emre Tuna, ödülünü Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay'dan aldı.

15.01.2013 15:52

Twitter'dan @beylikduzubeltr adresi ve #BeylikdüzündeHayatVar hastagında kar fotoğrafı paylaşanlar arasında yapılan çekilişte ödül kazanan talihli isim Emre Tuna, Beylikdüzü Belediyesi'nde ağırlandı.

Beylikdüzü'ne düşen yoğun kar fotoğraflarını Twitter üzerinden paylaşanlar arasında, Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kampanya sonucunda çekilişin talihlisi Emre Tuna, ödülünü Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay'dan aldı. Twitter'dan @beylikduzubeltr adresi ve #BeylikdüzündeHayatVar hastagında kar fotoğrafı paylaşanlar arasında yapılan kura ile belirlenen talihliye çektiği fotoğraf çerçeve içerisinde takdim edilerek, çeşitli hediyelerde verildi.

Başkan Danışmanı Ercan Ay: "Katılımcı bir birey olmalıyız"

Ödülünü Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ercan Ay'ın elinden alan, Yakuplu mahallesinde ikamet eden ve Yıldız Teknik Üniversitesi Siyasal Bilimler, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi olan Emre Tuna, Başkan Danışmanı Ay'a teşekkür etti. Beylikdüzün'de katılımcı bir birey olarak fotoğraf paylaşan Emre Tuna'yı tebrik eden Ay, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un belediyecilik anlayışının vatandaşlarla birlikte ilçeyi yönetmek olduğunu dile getirerek, Emre'den diğer projelerde katkıda bulunması için destek istedi.

Beylikdüzü Belediyesi'nin Twitter üzerindeki @beylikduzubeltr adresinde yeni yarışmalar yapılmaya devam edecek. Belediye adresi ve #BeylikdüzündeHayatVar hastagından belirli zamanlarla düzenlenecek etkinliklerle çeşitli ödüller verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Twitter'daki Kar Fotoğrafı Tuna'ya Ödül Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement