Kalkış Sırasında Uçağa Yıldırım Düştü! Dehşet Anları Kamerada - Son Dakika
Güncel

Kalkış Sırasında Uçağa Yıldırım Düştü! Dehşet Anları Kamerada

Batman'da, Ankara seferi için kalkış yapan uçağa yıldırım çarptı. Dehşet anları cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

23.05.2018 16:16  Güncelleme: 19:38

Batman'da dün akşam Ankara seferini yapmak üzere havalanan bir yolcu uçağının yükseldiği sırada yıldırım düştü. Uçağın çok yakınında gerçekleşen yıldırımın düşme anı kamera ile görüntülendi.

KORKU DOLU ANLAR CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Batman-Ankara seferini yapan Anadolu Jet firmasına ait yolcu uçağı, dün akşam saat 20.00'da havalandığı sırada yıldırım düştü. Düşen yıldırım uçağın çok yakınından geçti. Uçağın kalkışı ve yıldırımın düşme anı bir bölge yakınındaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Kalkış Sırasında Uçağa Yıldırım Düştü! Dehşet Anları Kamerada

HERHANGİ BİR TEHLİKE YAŞANMADI

THY yetkilileri, Batman-Ankara seferini yapan Anadolu Jet firmasına ait yolcu uçağının zamanında kalktığını, yıldırım düşmesi sonucu herhangi bir tehlike yaşanmadığını ve zamanında Ankara'ya indiğini belirtti.

Kalkış Sırasında Uçağa Yıldırım Düştü! Dehşet Anları Kamerada
Kalkış Sırasında Uçağa Yıldırım Düştü! Dehşet Anları Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalkış Sırasında Uçağa Yıldırım Düştü! Dehşet Anları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • s.t: YİNE TIKLADIK HELAL OLSUN GÜZEL HABER..AMAÇTA TIKLATMAK ZATEN :dd: 0 2 Yanıtla
  • Turkuaz: Allah korumus Allah ulkemizi milletimizi vatanimizi devletimizi korusun herseyden. Ana kucagi Anadolum Turkiyem canim milletim her yerin bir baska ruhlari birlestiren temiz cografyam sukur. Oyle guclu olalim ki tum mazlumlara isik umut sevgi adalet mutluluk dagitalim dunyalarini cennete cevirelim o yuce hasmetli sevgili Allahimin izniyle 1 0 Yanıtla

Advertisement