Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler

10.05.2014 19:09

Slavyansk'taki ayrılıkçıların lideri Ponamaryev: "Slavyansk'ta her halükarda referandum yapılacaktır"

Ukrayna ordusunun çevresini kuşattığı Slavyansk kentindeki Rusya yanlısı ayrılıkçıların, yarın yapılacak referanduma hazır olduğu bildirildi.

Federe bir yapı için referandum talep eden Slavyansk'taki ayrılıkçıların lideri Vyaçeslav Ponamaryev, basına yaptığı açıklamada, kentte yarın düzenlenecek referandum için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Referandum için biz tamamen hazırız. Referandum komisyonları oluşturuldu, bina ve kutuları hazırladık. Slavyansk'taki referandum, her halükarda yapılacaktır" ifadesini kullandı.

Ponamaryev, kentte 56 sandığının kurulacağına değinerek, hem seçim herkezlerinde hem de kent genelinde sıkı güvenlik tedbirlerinin alınacağını ifade etti. - Donets'ka Oblast'

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika


Advertisement