Umay Umay ve Cem Adrian'ın Düet Albüm Yayında - Son Dakika
Güncel

Umay Umay ve Cem Adrian'ın Düet Albüm Yayında

Umay Umay ve Cem Adrian\'ın Düet Albüm Yayında

Umay Umay ve Cem Adrian'ın, önümüzdeki günlerde çıkacak sürpriz düet albümü "Cam Havli"nin ilk klibi "Anlat Onlara" yayınlandı.

25.03.2014 14:42  Güncelleme: 14:49

Umay Umay ve Cem Adrian'ın Düet Albümünün İlk Klibi "Anlat Onlara", Albümden Önce Yayında

Uzun yıllar sonra müziğe dönen Umay Umay ve Cem Adrian'ın, önümüzdeki günlerde çıkacak sürpriz düet albümü "Cam Havli"nin ilk klibi "Anlat Onlara" yayınlandı!

Umay Umay ve Cem Adrian'ın, Nisan ayında sevenleriyle buluşturmaya hazırlandıkları düet albümü "Cam Havli"nin ilk klibi; sözü ve müziği Adrian'a ait "Anlat Onlara" şarkısına çekildi. Sosyal medya kanalları üzerinden müzikseverlerle paylaşılan klibin yönetmenliğini Mehmet Kızılay üstlendi.

"Cam Havli"nin prodüktörlüğünü Cem Adrian üstleniyor. Umay Umay'ın yıllar sonra müziğe dönüş albümü olma özelliği taşıyan "Cam Havli"; Cem Adrian'ın ise 8. albümü... DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınlanacak olan albümde; intro ve outro dahil olmak üzere toplam 7 eser bulunuyor. Tüm şarkıların söz, müzik ve aranjelerinin Cem Adrian'a ait olduğu "Cam Havli" albümü; önümüzdeki günlerde dijital platformlarda ve müzik marketlerde hayranlarının beğenisine sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Umay Umay ve Cem Adrian'ın Düet Albüm Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement