''Umut Damlaları" ADA AVM'deydi - Son Dakika
Güncel

''Umut Damlaları" ADA AVM'deydi

\'\'Umut Damlaları" ADA AVM\'deydi

KANSERDER'in Umut Damlaları Gençlik Grubu; yaptıkları çalışmalarla topluma örnek oluyor.

02.03.2012 15:10

KANSERDER'in "Umut Damlaları" adını verdikleri Gençlik Grubu üyeleri; hafta sonu Sakarya Ada AVM'de açtıkları stantla "Kanserde Farkındalık" çalışmalarını anlatarak; sattıkları ürünlerle kanser hastalarına destek sağladı.

KANSERDE FARKINDALIK YARATMA

"Kanserde Farkındalık" çalışmaları kapsamında, hafta sonu Ada AVM'de stand açan KANSERDER Umut Damlaları Gençlik Grubu üyeleri, ziyaretçilere; bir çok kanser çeşidinin ve kanserden korunmanın anlatıldığı broşürleri dağıttı. Gençler ayrıca; KANSERDER'de aldıkları eğitimle, kanser hastası ve yakınlarının yapmış olduğu takı ve örgüleri de sergileyerek, kanser hastalarına kendi ürettikleriyle destek sağladı.

Kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı Ada AVM Müdürü Akgün Yıldız ve ADA AVM Pazarlama Müdürü Nuray Baysu Şakar'a teşekkür eden KANSERDER Umut Damlaları Grubu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Akar; "Bugüne kadar bir çok noktada stantlar kurduk. Fakat, Sakarya Erenler İlçesi'nde bulunan Ada AVM'de kendimizi derneğimizde gibi hissettik. Özellikle stantta görev alan kanser hastası yakınları çok mutlu oldu" diyerek, duygularını dile getirdi. Başkan Nihal Akar ayrıca, KANSERDER ekibi çocukların yaptığı resimlerden oluşacak "Umutlar Çiçek Açıyor" isimli sergilerini de Ada AVM'de sergilemeyi düşündüklerini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Umut Damlaları' ADA AVM'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement