Unilever Türkiye'nin yeni CEO'su Mehmet Altınok - Son Dakika
Güncel

Unilever Türkiye'nin yeni CEO'su Mehmet Altınok

Unilever Türkiye\'nin yeni CEO\'su Mehmet Altınok

Unilever Türkiye'de bayrak değişimi yaşanıyor.

03.10.2013 13:47

İzzet Karaca emekliye ayrılırken, 2009 yılından bu yana Unilever'in en önemli pazarlarından Çin'de, Operasyondan Sorumlu Başkan olarak görev yapmış olan Mehmet Altınok CEO görevini üstleniyor.

Unilever'de 25 yıllık kariyerinin son 11 yılında CEO olarak görev üstlenen İzzet Karaca, kendi isteğiyle emekliye ayrılma kararı aldı. Karaca'nın yerine, 2009 yılından beri Unilever'in en önemli pazarlarından Çin'de Operasyondan Sorumlu Başkan olarak görev yapan Mehmet Altınok geçiyor.

Emekli olma kararını açıklayan Karaca; "Geçtiğimiz 11 yılda, tüm çalışanlarımız ile birlikte, faaliyetlerimizi önemli ölçüde büyüterek Unilever Türkiye'yi Unilever'in en önemli organizasyonlarından birine dönüştürmenin ve 35 ülkeye hizmet veren güçlü bir bölgesel üs oluşturmanın gururunu yaşadık. Bu başarıda en önemli rollerden birini üstlenen Mehmet Altınok'a görevimi devretmenin huzuru içindeyim" dedi.

Unilever dünyasında yetenek üslerinden biri olarak öne çıkan Unilever Türkiye'de yetişmiş ve yurtdışı görevi yapan 74 kişiden biri olan Mehmet Altınok ise, yeniden Türkiye'ye dönmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek şöyle konuştu: "Bugün Unilever Türkiye, 8 fabrikası, 5 binin üzerindeki çalışanıyla büyük bir aile. Hedefim, bugüne kadar elde ettiğim deneyimlerle, Unilever Türkiye'nin sürdürülebilir büyümesini devam ettirmek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Unilever Türkiye'nin yeni CEO'su Mehmet Altınok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement