Hitit Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç.Dr. Özlem Sir Gavaz Hitit Medeniyetinin önemli yerleşim yerlerinden birisi olan Tahurpa'nın yeriyle ilgili açıklamalar yapacak.
Hitit Medeniyeti araştırmaları açısından büyük önem taşıyan yerleşim yerlerinin tespitinde önemli bir yerleşim birimin coğrafi tespitini yapan Yard. Do.Dr. Özlem Sir Gavaz, Kanal S Televizyonunda bu akşam saat 20.00 de yayınlanacak olan Kılavuz programının konuğu olacak.
Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç.Dr. Özlem Sir Gavaz, Kanal S Televizyonu Çorum stüdyosunda hazırlanan ve Pazartesi günleri saat 20.00 de yayınlanan Kılavuz programına katılarak Ayhan Aykanat'ın sorularını cevaplayacak.
Bu akşam saat 20.00 de yayınlanacak olan Kılavuz Programında Yard.Do.Dr.Gavaz Hitit Üniversitesi Arkeoloji Bölümün çalışmaları ve Hitit Medeniyeti hakkındaki soruları cevaplayacak
Son Dakika › Güncel › Üniversite'den Hitit Araştırmalarına Büyük Katkı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.