Üniversitedeki Saldırıda Silahın Tutukluk Yapması Facianın Büyümesini Önlemiş - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Üniversitedeki Saldırıda Silahın Tutukluk Yapması Facianın Büyümesini Önlemiş

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Osmangazi Üniversitesi'nde 4 öğretim görevlisini öldüren saldırganın silahının tutukluk yapması facianın büyümesini önlemiş.

Osmangazi Üniversitesi Rektörü Profesör Hasan Gönen, konuk olduğu canlı yayında 4 öğretim görevlisinin meslektaşları tarafından öldürüldüğü saldırının detayları hakkında bilgi verdi.

HEDEFTE FAKÜLTE DEKANI VARMIŞ

"Milletimizin başı sağolsun" diyerek sözlerine başlayan Rektör Gönen, "Saldırı üniversitemizden gönderilen Volkan Bayar tarafından gerçekleştirildi. Eğitim fakültesi dekanımızın makamına elinde silahla girmiş. Dekanınız yerinde yokmuş. Fakülte sekreterimizi Fatih Özmutlu'yu vurmuş. Daha sonra bitişik odadaki dekan yardımcımız Mikail Yalçın'ı vurmuş" dedi.

SİLAH TUTUKLUK YAPMASAYMIŞ KATLİAMA DEVAM EDECEKMİŞ

Saldırganın dekan katındaki saldırıdan sonra üst kata çıktığını belirten Gönen, "Burada Yasir Armağan ile Serdar Çağlak isimli araştırma görevlilerimizi vurmuş. Ardından bir başka öğretim görevlimize de doğrultmuş tabancayı. Ancak tabanca tutukluk yapmış. Silah tutukluk yapınca da binayı terk etmiş" şeklinde konuştu.