Üniversiteli Gençlerden 'Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor' Projesi - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Gençlerden 'Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor' Projesi

Üniversiteli Gençlerden \'Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor\' Projesi

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, 'Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor' isimli sosyal farkındalık projesi başlattı.

27.04.2016 16:43

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, 'Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor' isimli sosyal farkındalık projesi başlattı. Proje İLE modernleşen dünyada yanlızlaşan insanlara gülmeyi, paylaşmayı ve sevgiyi anımsatabilme hedeflendi.

Sakarya Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri Esra Demir, Sema Yartunç, Nurşah Özden, Nigar Akbudak, İbrahim Aslantaş, Sedat Ergen, Büşra Bilir, Jumagul Rahmanova ve Neriman Özer tarafından 'Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor' isimli sosyal farkındalık projesi başlatıldı. Proje ile gelişen ve modernleşen dünyada bireyselleşen, yalnızlaşan insanlara gülmeyi, sevgiyi, paylaşmayı, birlikteliği ve barışı anımsatabilmesi hedeflendi.

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Mehmet Zafer Danış'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projenin tüm ülkeye ve dünyaya yayılması hedeflendi. Gülmenin bulaşıcı olduğu ve birçok hastalığı önlediği olgusundan yola çıkan öğrenciler, projenin sürekliliği ve dikkat çekmek için internet üzerinden sosyal paylaşım sitelerinden de farkındalık oluşturmayı amaçlandı.

- Adapazarısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Gençlerden 'Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement