Üniversiteliler Hürriyet Kampüs'te Buluşuyor! - Son Dakika
Güncel

Üniversiteliler Hürriyet Kampüs'te Buluşuyor!

Üniversiteliler Hürriyet Kampüs\'te Buluşuyor!

Hürriyet'in öğrencilere özel gazetesi Hürriyet Kampüs yenilendi.

04.10.2010 17:58  Güncelleme: 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdar Devrim'in Genel Yayın Yönetmeni olduğu Hürriyet Kampüs, üniversite öğrencilerinin ilgi alanlarına dair güncel haberler içeriyor. Gazete içeriğine öğrenciler de katkıda bulunabiliyor.

Hürriyet'in 1 Mart 2010'da yayın hayatına başlayan ve Mayıs 2010'a kadar yayınlanan öğrencilere özel gazetesi Hürriyet Kampüs, 4 Ekim'de yeni yüzü ve farklı içeriğiyle yeniden yayınlanmaya başladı. Genel Yayın Yönetmenliği'ni Serdar Devrim'in üstlendiği Hürriyet Kampüs, 22 ilde 28 üniversitede satışa çıkıyor. 16 sayfadan oluşan tabloid gazete, hafta içi her gün üniversiteli öğrencilerle buluşuyor.

Üniversite öğrencilerinin ilgisini çekecek haberleri bir araya getiren Hürriyet Kampüs'ün içeriği gündem, dünya, iç politika, magazin, teknoloji, spor, kariyer ve eğitim, mizah ile ekonomiden oluşuyor. Hürriyet Kampüs'te her gün bir köşe yazısı da bulunuyor ve Hürriyet yazarları Kampüs'e özel yazı yazıyor. Köşe yazılarıyla Hürriyet Kampüs'te okurlarla buluşacak isimler ise -alfabetik sırayla- Ahmet Hakan, Cengiz Semercioğlu, Ertuğrul Özkök, Kanat Atkaya, Mehmet Yaşin, Melike Karakartal, Tuna Kiremitçi ve Yılmaz Özdil.

Hürriyet Kampüs'te ayrıca ekim ayı boyunca her salı Hürriyet Film Kulübü günü oluyor. 5 Ekim'de Robert de Niro ve Al Pacino'nun başrollerini paylaştığı Olağanüstü Öyküler filmi ücretsiz olarak Kampüs okurlarına hediye ediliyor. Her çarşamba günü de farklı promosyonlar okurlarla paylaşılıyor.

Öğrenciler kendi kampüslerinin muhabiri oluyor

Üniversite öğrencilerinin kendi haberlerini de gönderebildikleri bir sistem kuran Hürriyet Kampüs'te öğrenciler kendi haberlerini yazıyor, fotoğraflarını yollayabiliyor. www.hurriyetkampus.com adresinden yayın yapan Hürriyet Kampüs web sitesi, kampüs gazetecilerinin haberlerini gönderebildiği bir platform haline geliyor. Bu doğrultuda, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Medya Towers'ta öğrencilere temel gazetecilik eğitimi de verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversiteliler Hürriyet Kampüs'te Buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement