Üreticiler İçin Toplandılar - Son Dakika
Güncel

Üreticiler İçin Toplandılar

Üreticiler İçin Toplandılar

Yerelde kalkınma modeli uygulamaları ile birçok belediyeye örnek teşkil eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilere fayda sağlayacak çalışmalar için öncülük etti.

15.02.2017 16:34  Güncelleme: 16:35

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, üreticilerin kalkınması için yerelde yapılacak projeler hakkında Ahmetli, Alaşehir, Salihli ve Sarıgöl ilçesinde işbirliği içerisinde oldukları kurumların temsilcileri ile bir araya geldi ve istişarede bulundu.

Alaşehir, Ahmetli, Salihli ve Sarıöl ilçelerinde; Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Koordinatörler, Ziraat Odası Başkanları, Tarım İlçe Müdürleri ve temsilcilerinin katılımıyla toplantılar gerçekleşti. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, üreticilerin geliştirilmesi amacıyla yapılan bu toplantıların faydalı olduğunu dile getirdi ve 17 ilçede bu toplantıların gerçekleştirileceğini bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üreticiler İçin Toplandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement