Urla'da Kadın Öğretmen Darp Edildi İddiası - Son Dakika
Güncel

Urla'da Kadın Öğretmen Darp Edildi İddiası

Urla\'da Kadın Öğretmen Darp Edildi İddiası

İzmir’in Urla ilçesinde bir kadın öğretmen, iddialara göre psikolojik sorunları olan eski bir öğrencisi tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi.

22.10.2015 17:03

İzmir'in Urla ilçesinde bir kadın öğretmen, iddialara göre psikolojik sorunları olan eski bir öğrencisi tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Urla Çok Programlı Lisesi'nde meydana geldi. İddialara göre, psikolojik sorunları olan okulun eski bir öğrencisi olan B.Y., nöbetçi öğretmenlerden Seniye Eroğlu'nun yanına giderek darp etti. Bir anda saldırıya uğrayan kadın öğretmen, aldığı darbelerle yaralandı. Hastaneye kaldırılan Eroğlu'nun üç gün doktor raporu aldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, okul bahçesinde bir araya gelen sendikalarda olaya tepki gösterdi. Eğitim-İş İzmir Şubesi adına bir açıklama yapan Bülent Turan, "Urla Çok Programlı Lisesi öğretmenimiz Seniye Eroğlu okulun bahçesinde nöbet görevinde eski bir öğrenci tarafından saldırıya uğramıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Öğretmenimiz yalnız değildir. Olay savcılık tarafından soruşturulmaktadır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Urla'da Kadın Öğretmen Darp Edildi İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement