Uşak Belediyesinin Şehir İçi Yollardaki Otopark Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Uşak Belediyesinin Şehir İçi Yollardaki Otopark Uygulaması

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Uşak Belediyesinin şehir içi yollardaki otopark uygulamasının iptali için bölge idare mahkemesine dava açtıklarını bildirdi.

23.02.2016 13:19

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Uşak Belediyesinin şehir içi yollardaki otopark uygulamasının iptali için bölge idare mahkemesine dava açtıklarını bildirdi.

Karaoba, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Uşak Belediyesinin bir süre önce kentin belirli caddelerinde başlattığı otopark uygulamasını eleştirdi.

Belediyenin kentin ulaşım sorunun çözmek için yeni otoparklar yapmak yerine imar kanuna aykırı olarak şehrin işlek caddelerinde ücretli otopark uygulaması başlattığını öne süren Ali Karaoba, uygulamanın iptali için Manisa Belge İdare Mahkemesi'ne dava açtıklarını söyledi.

Karaoba, "Kent nüfusunun artması buna bağlı olarak araç sayısındaki artış beraberinde sorunlar getiriyor. Ancak Uşak Belediyesi bu sorunları aşmak yerine rant elde etmek için şehir içi yollarda otopark uygulaması başlatmış durumda. Belediyeler kar amaçlı şirketler değildir, bir an önce bu yanlıştan dönülmesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak Belediyesinin Şehir İçi Yollardaki Otopark Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement