Uşak'taki Kavgada Ölü Sayısı 2'ye Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uşak'taki Kavgada Ölü Sayısı 2'ye Çıktı

24.07.2017 15:11

Uşak'ta bir evde gürültü nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü kavgada, başından tabancayla vurulan yaralı da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Uşak'ta bir evde gürültü nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü kavgada, başından tabancayla vurulan yaralı da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Aybey Mahallesi 3. Keser Sokak'taki bir evde dün meydana gelen olayda, gürültü nedeniyle komşularının şikayeti üzerine eve gelen H.Ş, ile kardeşi Bülent Ş. ve Yücel Yöntem arasında tartışma çıkmıştı.

Kavgaya dönüşen tartışmada boyu kırılan Yöntem hayatı kaybetmiş, tabancayla başından vurulan Bülent Ş, Uşak Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Bülent Ş, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olayda ölenlerin sayısı 2'ye yükselirken polis olayın faili olduğu gerekçesiyle, yaşamını yitiren Bülent Ş'nin ağabeyi H.Ş'ye ulaşmaya çalışıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'taki Kavgada Ölü Sayısı 2'ye Çıktı - Son Dakika


Advertisement