Uyuşturucu Sonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Sonu Oldu

Uyuşturucu Sonu Oldu

Hasmını Vurup, Polislere Ateş Açarak Kaçan Genç Bir İnşaatta Ölü Bulundu.

13.07.2010 17:39

Adapazarı'ndaki Kent Park'ta, haftasonu kız arkadaşı Arzu Ç. ile dolaşırken, karşılaştığı hasmı İhsan Sönmez'i tabanca ile yaraladıktan sonra kaçarken polise de ateş eden Cevdet İstaş, Adapazarı'nda saklandığı bir inşaatta ölü olarak bulundu. Uyuşturucudan öldüğü sanılan 27 yaşındaki şüphelinin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Karıştığı bir suç nedeniyle hakkında yakalama müzekkeresi bulunan Cevdet İztaş, geçen cumartesi günü kız arkadaşı Arzu Ç. ile Kent Park'ta dolaşırken, aralarında husumet bulunan İhsan Sönmez ile karşılaştı. Çıkan tartışmada Cevdet İztaş, üzerinde bulunan tabancayı çekerek İhsan Sönmez'e ateş etti. Sönmez yaralanırken, İztaş kız arkadaşı Arzu Ç.nin kullandığı otomobille kaçtı.

Peşlerine düşen polislere de ateş eden Cevdet İstaş, kız arkadaşı ve yanlarındaki bir kadınla birlikte, bulundukları araçın lastiğinin patlaması üzerine araçtan inerek kaçtı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, o günden beri aradıkları Cevdet İztaş'ın Evrenköy'de bulunduğunu belirledi. Dün gece bölgede arama yapan polis ekipleri, İstaş'ı yakalamak için peşine düştü. Polisi atlatan Cevdet İstaş, daha sonra bir inşaatta ölü olarak bulundu.

Vucudunda darp veya kurşun izi bulunmayan İstaş'ın yapılan ön otopsisinde, aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi. Ölüm haberini alan yakınları olay yerine gelerek polislere tepki gösterdi. Cevdet İstaş'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Sonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement