Uyuşturucuyla mücadele - - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucuyla mücadele -

Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda ciddi bir başarı elde ettiklerini söyledi.

26.06.2014 04:24

Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda ciddi bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Durmuşlar, 3 mahalle ve 8 ayrı noktada yapılan güvenlik uygulamasını denetledi, ardından basın mensuplarına bilgi verdi.

Emniyet ekiplerinin uzun süredir bu uygulamaları sürdürdüğünü ancak halkın talepleri doğrultusunda bunların sıklaştırılıp kapsamının genişletildiğini ifade eden Durmuşlar, genel manada bir sorun olmadığını dile getirdi.

Özellikle son zamanlarda basında çıkan haberler nedeniyle halkın tedirgin olmaması gerektiğini bildiren Durmuşlar, şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi şehrimizde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik mahalle toplantıları yapıyoruz. Mahalle toplantıları ve vatandaşlarımızla yapılan toplantılar neticesinde, bize gelen talepler meydana gelen olaylar, şikayetler, hepsini değerlendirdikten sonra, sorunları ve ihtiyaçları saptıyoruz. Bunları yan yana getirip ondan sonra kontrol ve uygulama planları yapıyoruz. Son günlerde sizlerin de hatırladığı gibi basında, bazı mahallelerde uyuşturucu satıldığıyla ilgili hususlar öne çıkarıldı. Bunlar, önceden yapmış olduğumuz uygulamalarda elde edilen veriler de gösteriyor ki; bu tür uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda ciddi bir başarı elde ettik. Dolayısıyla bu başarılardan, yakalamalardan elde edilen malzemelerden dolayı rahatsız olanlar bir kısım şeyleri gündeme getirerek veyahut da arzu etmediğimiz üzücü olayların meydana gelmesiyle biz bu planlarımızı biraz erkene almış olduk."

Durmuşlar, 8 ayrı noktada yaklaşık 200-250 arası personel ve 16 özel timle asayişe müessir olaylar ve uyuşturucu maddelere karşı, uygulama yaptıklarını anlatarak, "Önümüzdeki haftadan itibaren ramazan ayı da başlıyor. İlimizde rahat ve güven içinde bir ramazanın geçmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasındaki uygulamalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Uyuşturucuyla mücadele -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucuyla mücadele - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement