Uzun: Hizmetlerimiz Kesintisiz Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Uzun: Hizmetlerimiz Kesintisiz Sürüyor

Uzun: Hizmetlerimiz Kesintisiz Sürüyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, yıl boyu süren çalışmalarla vatandaşların daha mutlu bir hayat süreceğini söyledi.

29.01.2013 15:03

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçe genelindeki altyapı hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde süreceğini söyledi.

Her Salı bir mahallede kıldığı sabah namazı sonrası üst düzey yöneticilerle birlikte bölge gezilerini gerçekleştiren Başkan Uzun, bu sefer Beylikdüzü'nün en büyük yüz ölçümüne sahip olan Dereağzı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Özellikle asfalt, yol yapımı ve aydınlatma çalışmalarında Dereağzı Mahallesi'nde büyük aşama kaydedildiğini dile getiren Başkan Uzun, çalışmaların devam edeceğini ve bölgeyi sadece yazın değil, yaz - kış insanların hayatlarını rahatlıkla idame ettirebilecekleri bir yer haline getireceklerini ifade etti. Ziyarete katılan mahalleliler de, sorun olan bölgeleri Başkan Uzun'a göstererek, aksaklıkların çözüme kavuşmasını istediler.

Projeler Harita Üzerinde Planlandı

Gezinin ardından Gürpınar Çorba Evi'nde haritalar üzerinde yapılan değerlendirme toplantısında Başkan Uzun, başkan yardımcıları ve birim müdürleri Dereağzı Mahallesi'nde 2013 yılında yapılacak olan hizmetleri incelediler. Gezide alınan notlardan yapılacak olan hizmetlerin planlarına eklenmesi talimatını veren Başkan Uzun, "2012 Dereağzı Mahallesi'nin yılı olacak demiştik. Yeni yollar, asfalt, tretuvar ve ışıklandırma çalışmaları ile bölgeyi geliştirdik. 2013 yılında da bu hizmetlerimiz kesintisiz olarak devam edecek" dedi.

Programa; Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert ve Osman Dinç ile Başkan Danışmanları Ayhan Başarır ve Av. Ercan Ay, Mahalle Muhtarı Eşref Taşkıran ve bazı birim müdürleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun: Hizmetlerimiz Kesintisiz Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement