Uzunburun'da Meşaleler Yakıldı; "Açıkdil" Başkan Gibi Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Uzunburun'da Meşaleler Yakıldı; "Açıkdil" Başkan Gibi Karşılandı

Uzunburun\'da Meşaleler Yakıldı; "Açıkdil" Başkan Gibi Karşılandı

MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ve ekibinin akşam ziyaretlerinde Akgedik Köyünden sonra ki durağı Uzunburun köyü oldu.

07.02.2014 08:50

Hizmet günü kurtarmak değil, geleceği tasarlamaktır" diyerek içindeki Manisa sevdası ile yola çıkan MHP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ve ekibinin akşam ziyaretlerinde Akgedik Köyünden sonra ki durağı Uzunburun köyü oldu.

​Hemşerileri ile kucaklaşmak, sohbet etmek için her Yunusemreliye ulaşmak için gezen MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, köye ayak basar basmaz havai fişekler, gençlerin ellerindeki meşaleler ve ikişerli davul-zurna'nın çaldığı " Türkiye'm" şarkısı ile adeta başkan gibi karşılandı.

Uzunburun köy muhtarı İbrahim Çakır, başkanın konuşma yapacağı masayı çiçeklerle donattı ve "Sizi başkan olarak görmek istiyoruz" sözleriyle desteklerini dile getirdi.

Gittiği her yerde birlik ve beraberlik mesajları veren MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil'i, karşılayan köy kadınları, erkekleri, kızları, gençleri, çocukları 7'den 70'e tüm Uzunburunlular kucakladı. Gördüğü büyük coşku ve sevgi karşısında duyduğu mutluluğu dile getiren MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, Manisanın kaleli kentler birliği üyesi olduğunu 2011 yılında tarihi kent dokusu projesi ile Tarihi Kentler Birliğinden teşekkür belgesi aldıklarını ve bu anlamda Yoğurtçu Kale sayesinde Uzunburun'u cazibe merkezi haline getireceğini hatta giderek kaleyi restore etmek çalışmalar başlatacağını söyledi. Yoğurtçu kaleye verdiği önemi belirten Açıkdil belediye olarak Yoğurtçu Kalenin tarihçesini anlatan kültürel anlamda bir kitap bastırdıklarını bahisle kalenin önemini vurguladı

Köy sakinleri alkışları ile MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil'e destek olurken, buluşma bir anda miting havasına büründü. MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil ve ekibi kahvehane dışında sıraya giren Uzunburunlulara "üç hilal rozeti" taktı.Uzunburun köyü ziyareti öncesinde Akgedik köyünde de manzara farklı değildi. Akgedik köyü sakinleri tarafından çoşku ve sevgi ile karşılanan MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Azmi Açıkdil, tapu sorunu yaşayan köylülere"Burası Yunusemre ilçesinin bir parçası olacak. Şehirle bütünleşmiş bir mahalle olacak. İmar planı yapıldıktan sonra herkese tapusu dağıtılacak" diyerek müjde verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzunburun'da Meşaleler Yakıldı; 'Açıkdil' Başkan Gibi Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement