Vali Alimoğlu,'Gönül Elçisi' Projesini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Vali Alimoğlu,'Gönül Elçisi' Projesini Anlattı

Vali Alimoğlu,\'Gönül Elçisi\' Projesini Anlattı

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, kurum amirleri, kadınlar, STK temsilcilerine 'Gönül Elçisi' Projesini anlattı.

12.03.2013 17:12  Güncelleme: 15:03

Hakkari'de, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Gönül Elçisi' projesinin tanıtım programına katılan Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, kurum amirleri, kadınlar, STK temsilcilerine projeyi anlattı. Toplantı sonunda 40'a yakın kişi gönül elçisi oldu.

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir otelin salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına; Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, eşi Rana Alimoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamide Nurgül Kaya, STK Temsilcileri, Kamer Vakfı Hakkari Şube Başkanı Zuzan Selmioğlu, kadınlar ve kurum amirleri katıldı. Projenin tanıtım programında konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Şen, projenin amacı ve neler yapabileceği ile ilgili bilgi verdi.

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu de komşuluk ilişkilerin önemine değindi. Vali Alimoğlu, "Herkes bir aileye mensup ve herkes birbirinin komşusu. Komşuluk konusu 40 hane ile 70 hane demişler ve insanlar o kadarıyla mesuldur. Herkes 40 ya da 70 komşusuyla iyi diyalog kursa ve sıkıntılarına çare bulsa sıkıntı kalmaz.Yeniden eksiyen işlere bakmalayız. Arkadaşımız dedi ki bir insanileşme projesidir. Biraz daha komşuların hali nedir diye araştırmak lazım. Gönül kelimesi çok güzel bir kelime. Tercümesi de zor bir kelime. Pek öyle elle tutulan bir şey değil, ama istenilen bir şey. Hakkari'nin bu işi iyi anlaması gerekir. Ağa kızları olanlar 70 hane, diğerleri de 20 ile 40 haneyi gezip sıkıntıları dinlerlerse hiç kimse açıkta kalmaz" diye konuştu. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Alimoğlu,'Gönül Elçisi' Projesini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement