Vali Başköy, Abdibey Camisi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Başköy, Abdibey Camisi'nde İncelemelerde Bulundu

Vali Başköy, Abdibey Camisi\'nde İncelemelerde Bulundu

Çorum Valisi Sabri Başköy, Yazıçarşı'da devam eden ziyaretleri sırasında Abdibey Camisi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

12.10.2013 15:44  Güncelleme: 15:42

Esnaf ziyaretlerine Yazıçarşı'da devam eden Vali Başköy genişletme çalışmaları devam eden Abdibey Camisi'nde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Abdibey İmam Hatibi Faruk Özdemir ile Abdibey Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bilal Keleş de hazır bulundu.

Abdibey Camisinin bin kişilik olan kapasitesinin iki bin kişiye çıkarıldığını ifade eden Dernek Başkanı Keleş, Caminin genişletme, ikinci minare ve taş kaplama çalışmalarının sekiz ay gibi kısa bir zamanda tamamlandığını belirterek, bahçe düzenlemesinin devam ettiğini vurguladı.

Abdibey Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Çorum Belediyesi tarafından genişletme çalışmaları devam eden Abdibey Camisinde incelemelerde bulunan ve İmam Hatibi Faruk Özdemir ile Dernek Başkanı Bilal Keleş'den bilgi alan Vali Başköy, Abdibey Camisi çevresinde bulunan yapıların kamulaştırma işlemlerinin devam ettiğini belirterek kamulaştırma işlemlerinin ardından bu yapıların yıkılmasıyla Caminin çok güzel bir bahçeye kavuşacağını ve cemaat için ferah bir alan oluşacağını ifade etti ve yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Başköy, Abdibey Camisi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement