Vali Çeber, Çocuk Evinde Kalan Çocukları Eğlendirdi - Son Dakika
Güncel

Vali Çeber, Çocuk Evinde Kalan Çocukları Eğlendirdi

Vali Çeber, Çocuk Evinde Kalan Çocukları Eğlendirdi

Karabük’e atandığı günden buyana değişik sürprizler yaparak çocuklara verdikleri önemi ve değeri gösteren Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber, yılbaşı öncesi Güleç Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

31.12.2017 15:03

Karabük'e atandığı günden buyana değişik sürprizler yaparak çocuklara verdikleri önemi ve değeri gösteren Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber, yılbaşı öncesi Güleç Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

KARES AVM'de bulunan oyun salonu işletmecisi Uğur Çalışkan'ın misafiri olarak gittikleri programda Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber'e Vali Yardımcısı Barboros Baran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, Öğretmen Tuğba Alpay, İşletmeci Uğur Çalışkan ve eşi ile Çocuk Evlerinde kalan 6-12 yaş çocuklar eşlik etti.

Çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sıcak sohbetler kuran Vali Kemal Çeber ve eşi Neslihan Çeber birlikte yedikleri yemeğin ardından çocuklar SeBaBuBa "Sevgi Bağları Burada Başlar" oyun salonunda gönüllerince eğlendiler.

Vali Çeber, "Her çocuk özeldir, çocuk evlerimizde kalan bu yavrularımız da çok özel çocuklar. Sosyal hayatın içinde, topluma yararlı ve özgüvene sahip bireyler olarak yetişmeleri için devletimiz her türlü imkanı kendilerine sağlıyor. Milletine, bayrağına ve milli değerlerine sahip çıkan güzel insanlar olarak yetişmeleri için biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün bu yavrularımızla çok güzel anlar geçirdik, bu güzel anların yaşanmasında emeği geçen işletmecimiz Uğur Çalışkan ve ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Çeber, Çocuk Evinde Kalan Çocukları Eğlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement