Vali Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Vali Güven Tazeledi

Vali Güven Tazeledi

Siirt Valisi Musa Çolak, bir akrabasının taziyesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

02.08.2012 21:09  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valisi Musa Çolak, Beşler Gıda sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakmak'ın yakın akrabası olan Ali Çakmak' ın vefatı nedeniyle, ilimize bağlı Bağtepe mahallesindeki taziye evinde, Çakmak ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi, acılarını paylaştı.

Çakmak ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Vali Musa Çolak, "Devlet olarak her zaman Vatandaşlarımızın yanınıdayız, Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını ve sevinçlerini paylaşıyoruz, tarihten gelen bin yıllık kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi simgeleyen bu taziye ziyaretleri kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır, bu bakımdan Siirt İlimiz taziye kültürü ile, birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın yaşandığı örnek bir ildir. Bu duygularımla merhuma Allahtan rahmet diler, acılı ailemize de başsğlığı diliyorum," diye konuştu.

Beşler Gıda sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakmak ise, "bizleri bu acılı günde ziyaret ederek, acılarımızı paylaşan, ve taziye ziiyaretinde bulunan sayın Valimize teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Merhum Ali Çakmak ruhuna Kuran-ı kerim okunarak, dua edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement