Vali Işın, Patnos'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vali Işın, Patnos'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi Musa Işın, "Hepimiz kardeşiz ve Müslümanız. Teröristlere ne kadar hakaret ve küfür etsek içimiz rahat olmuyor.

26.03.2017 12:44

Ağrı Valisi Musa Işın, "Hepimiz kardeşiz ve Müslümanız. Teröristlere ne kadar hakaret ve küfür etsek içimiz rahat olmuyor. Çünkü bunlar 32 yıldır asker, polis ve Kürtler'i öldürüyorlar. Terör örgütlerini bir kez lanetliyoruz." dedi.

"Helise Günü Etkinlikleri" kapsamında Patnos ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Işın, halkın istek ve sorunlarını dinledi.

Burada konuşan Işın, devletin güçlü olduğunu ve hiç bir zaman vatandaşını aç ve açıkta bırakmadığını dile getirdi.

Bu sene hiçbir köyün susuz kalmayacağını ifade eden Işın, "Bütün grup köy yollarını asfaltlayacağız. Çamurdan, tozdan köylerimizi kurtaracağız. Kalkınma Bakanlığın'dan Patnos'un köyleri için büyük bir ödenek aldık. Ağrı aldığı bu ödenek Türkiye'de ilk ve en çok para. Bu parayı su problemlerini çözmek için kullanacağız." dedi.

Köyleri yaşanabilir hale getireceklerini vurgulayan Işın, şöyle konuştu:

"Devlet olarak bunları karşılıksız yapıyorsak bizim de sizlerden bir isteğimiz olacak. Oda ülkemize huzursuzluk yaratanlara destek vermemeniz. Kürtler samimi, dindar ve haysiyetli insanlardır. Şerefsizlerin, namussuzların, alçakların, teröristlerin ve hainlerin peşinden gidecek insanlar değildir. Hepimiz kardeşiz ve Müslümanız. Teröristlere ne kadar hakaret ve küfür etsek içimiz rahat olmuyor. Çünkü bunlar 32 yıldır asker, polis ve Kürtler'i öldürüyor. Terör örgütlerini bir kez lanetliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Işın, Patnos'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement