Vali Koçak Karakoçan'da İncelemede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Koçak Karakoçan'da İncelemede Bulundu

Vali Koçak Karakoçan\'da İncelemede Bulundu

İlçe gezilerine devam eden Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Pazar gününü Karakoçan ve Sarıcan'da geçirdi.

30.10.2013 18:42  Güncelleme: 18:40

Vali Koçak, Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran ve İl Jandarma Komutanı Albay Sefer Resuloğlu ve kamu kurum müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Karakoçan ilçe merkezi, Yukarı Ovacık Köyü ve Sarıcan Beldesinde incelemede bulunarak vatandaşla bir araya geldi.

Vali Koçak Karakoçan'a gelişinde Kaymakam Kemal Atasoy, Belediye Başkanı Nurettin Arslan ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

İlçe meydanında toplanan ve yoğun bir ilgi gösteren halkla selamlaşan Vali Koçak, bir süre ilçe esnaflarını gezerek sohbet etti.

Karakoçan Kaymakamlığı binası ile Karakoçan Belediyesi yeni hizmet binasını gezerek Belediye Başkanı Nurettin Arslan'dan bina hakkında bilgi alan Vali Koçak daha sonra Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Toplantının ardından bir süre daha Karakoçan esnaflarını gezen Vali Koçak daha sonra yapımı yeni tamamlanan Kalecik Barajı Sosyal Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Burada ziyaretiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Koçak, ilçe ziyaretlerinin kendilerini test etme ve vatandaşların hizmetlere bakış açılarını görmek açısından çok önemli olduğunu söyledi. Vali Koçak; "İlçelere ziyaretlere en uzak ilçeler olan Arıcak ardından da Karakoçan ile devam ediyoruz. Karakoçan Elazığ'ın en gelişmiş, gelişme potansiyeli en yüksek, yeterli insan kaynağı olan bir ilçemizdir. Karakoçan'ın gelişip kalkınması için bizde üzerimize düşeni yapacağız ve inşallah çok daha iyi noktalara gelecek. Karakoçan halkı çok sıcak ve mütevazı bir halk, hiç yabancılık çekmedim, adeta kendi köyümde, kendi memleketimde gibi rahat ettim. İlçe ziyaretlerimizi özellikle hafta sonuna denk getirerek devam ettireceğiz. Bu tür ziyaretler kendimizi ve yaptıklarımızı test etmek açısından büyük önem taşımaktadır" dedi.

Günün son ziyaretini Sarıcan Beldesine gerçekleştiren Vali Koçak, beldeye gelişinde Belediye Başkanı Sıddık Özdemir ve belde halkı tarafından karşılandı ve Sarıcan Belediyesi önünde belde halkının sorunlarını dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Koçak Karakoçan'da İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement