Vali Küçük Safranbolu'da Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Küçük Safranbolu'da Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Vali Küçük Safranbolu\'da Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

Ziyaret ve incelemeleri sırasında Vali Küçük'e Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin eşlik etti.

28.12.2013 14:24

ilk olarak Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret eden Vali Küçük burada öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı. Resim bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi gezen Vali Küçük ve beraberindekiler, daha sonra müzik bölümü öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisini izlediler.

Mini konserin sonunda arkadaşları adına bir konuşma yapan kız öğrenci "Sayın Valim; okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdığınız için size çok teşekkür ederiz. İlimizin nadide ve alanındaki tek okulunda Güzel Sanatlar Lisesinde okumaktan ve bu okulun birer mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Bizler en iyi şekilde yetiştirilip mezun olduğumuz bu okuldan ülkemizin sanatına katkıda bulunmaya azimliyiz ve kararlıyız." dedi.

Daha sonra resim bölümü öğrencileri tarafından Vali Küçük'ün kendi resminin yer aldığı yağlı boya tablo öğrenciler tarafından Vali İzzettin Küçük'e takdim edildi.

Aldığı hediyeden dolayı çok mutlu olan Vali Küçük "Öncelikle hediyeniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız işi içtenlikle ve samimiyetle yapıyorsunuz, ellerinize ve nefesinize sağlık. Sizler, bu ülkenin çok değerli sanatçıları olacaksınız, buna inanıyorum. Bu ışığı gözlerinizde görüyorum. Sizleri kutluyorum ve başarılar diliyorum. Bu vesile ile anne ve babalarınıza selamlarımı iletiyorum." dedi.

Vali İzzettin Küçük daha sonra müdür odasına geçerek okul müdürü Abdullah Özbek'ten okulun durumu ve eksiklikleri hakkında bilgiler aldı.

Vali İzzettin Küçük Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesini ziyaretinin ardından, Kaymakam Mustafa Bulacak ile birlikte restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Safranbolu Ulu Camiine geçti. Burada restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Küçük, çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkilisinden bilgiler aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Küçük Safranbolu'da Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement