Vali Oğuz, Halıkent Çocuk Adası Kreş Ve Gündüz Bakımevini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz, Halıkent Çocuk Adası Kreş Ve Gündüz Bakımevini Ziyaret Etti

Vali Oğuz, Halıkent Çocuk Adası Kreş Ve Gündüz Bakımevini Ziyaret Etti

Vali Memduh Oğuz beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve İş Adamı İsmail Rüştü Çelik ile birlikte Halıkent Çocuk Adası Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret etti.

09.05.2012 16:10

Kreş Sahibi ve Sorumlu Müdürü Gözde Çağlar tarafından karşılanan Vali Memduh Oğuz, Çocuk Adasında düzenlenen anneler günü etkinliğine katıldı.

Çocukların bir birinden güzel hazırlamış oldukları gösterileri beğeniyle izleyen Vali Oğuz, duygu ve düşüncelerini orada bulunan velilerle paylaştı.

Vali Oğuz; "Hiçbir anne gözyaşı dökmesin"

Vali Oğuz; "Bir kere öncelikle şunu söyleyeyim; Allah bağışlasın… Bu çocuklarımızın ve bütün dünya çocuklarının ağladığını, gözyaşlarını göstermesin, mutluluklarını göstersin. İstiyoruz ve diliyoruz ki yeryüzündeki herkes mutlu olsun.

Hiçbir anne gözyaşı dökmesin… Bu anneler günü münasebetiyle düzenlenmiş bir toplantı, gerçekten samimi olarak ne hissediyorsunuz derseniz, manevi olarak kendi annemizi de ziyaret hissimiz oldu. Benim annem rahmetli oldu, ama onun eksikliğini hiçbir şey doldurmadı… Yeryüzünde onun yerine ikame edeceğimiz hiçbir şey yok.

Buradaki çocukların annelerine bakışlarına bakıyorum, anne ile çocuk arasındaki şu güzel ve duygusal münasebet ne kadar güzel. Çok şükür, çok güzel bir ortamda çocuklarınız eğitim görüyorlar. Bunlar medeni ve çağdaş müesseseler, çocuklarımızın bu türlü imkanlardan istifade ediyor olması beni memnun ediyor.

Burada çocuklarımızı ve sizleri gördüm ve çok memnun oldum, hissiyatım budur. Bunun ötesinde de temennilerim var, dileklerim var. Dileğim; şu mutluluklar hiç gölgelenmesin, bu çocuklar inşallah hiçbir sıkıntı yaşamasın, büyüdüklerini, iş sahibi olduklarını, mürüvvetlerini ve evlat sahibi olduklarını görelim inşallah" dedi.

Etkinlik, çocukların hazırlamış olduğu resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz, Halıkent Çocuk Adası Kreş Ve Gündüz Bakımevini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement