Valilerden Eski Bakan Gaydalı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Valilerden Eski Bakan Gaydalı'ya Ziyaret

Valilerden Eski Bakan Gaydalı\'ya Ziyaret

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu ile Muş Valisi Aziz Yıldırım, eski devlet bakanı Edip Safter Gaydalı’yı ziyaret ettiler.

04.03.2018 09:18

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu ile Muş Valisi Aziz Yıldırım, eski devlet bakanı Edip Safter Gaydalı'yı ziyaret ettiler.

Bitlis Valisi Ustaoğlu ve Muş Valisi Yıldırım, beraberlerindeki AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay ile bazı kurum amirleriyle Edip Safter Gaydalı'yı konutunda ziyaret ettiler. Gaydalı adına açıklamalarda bulunan Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, "Bakanımız misafirleri ile birlikte Hizan'daki doğa güzellikleri ve diğer mekanları ziyaretlerde bulundular. Bugün de Bitlis Valimiz, Muş Valimiz, AK Parti İl Başkanımız ve AK Parti Hizan İlçe Başkanımız, beraberindeki heyetle konutunda ağırladı. Memleketi tanıtımla alakalı daha önce batıda görev yapmış ve hiç doğuya gelmemiş olan yöneticileri bakanımız zaman zaman getirip buraları gezdirecek. Buralara gelen herkes de dışarıya birer gönül elçisi, birer tanıtımcı olarak dönecek. Yöre ile alakalı olarak bilinen olumsuz görüşleri orada bertaraf edecekler" dedi.

Vali Ustaoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra Bitlis'e döndüler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valilerden Eski Bakan Gaydalı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement