Vans Bu Yaza Damgasını Vuruyor - Son Dakika
Güncel

Vans Bu Yaza Damgasını Vuruyor

Vans Bu Yaza Damgasını Vuruyor

Robin Kegel tasarımları olan Gato Heroi ve Freak Waive modelleri ön plana çıkıyıor…

11.06.2013 13:31  Güncelleme: 17:00

Birbirinden farklı model ve renkteki Vans Surf serisinin ürünleri, yumuşaklık ve hafiflikleri ile yazı çok başka bir boyutta deneyimlemek isteyenlerin tercihi oluyor.

Robin Kegel tasarımı olan Gato Herói Vans x FREAKWAIVE! modelleri surf meraklıları için yaza damgasını vuruyor. Gato Herói 'nin önemli board yapımcısı, kurucusu ve tanınmış bir sörfçü Robin Kegel' in yaratıcı düşüncesini tanımlayan kapsül koleksiyon iki farklı seriden oluşuyor. Robin Kegel, "nokta vuruşlu" yaklaşımı ile boardlarda, malzeme çantalarında ve sörfçülükle ilgili her şeyde "türünün tek örneği" olma özelliğine sahip el yapımı ürünleri sayesinde dünyaca ün kazanmış bir kişi olarak biliniyor. Vans bu kez arka koltuğa geçerek direksiyonu Robin'e bırakıyor. Benzersiz ayakkabı modelleri ve aksesuarlarla Robin'in elinde hayat bulan Gato Herói'nin kreasyonları bu yaz sizi hiç beklemediğiniz serüvenlere sürüklüyor.

Robin Kegel'in Vans x FREAKWAIVE! Kapsül koleksiyonunu oluşturan Freakwaive! serisi üç modelden oluşuyor: E-Street, Chandler ve Delta. Doğal renklerin hakim olduğu, uzun sureli rahatlık ve çok yönlü kullanışlılığı öne çıkaran koleksiyon, serüvenden vazgeçmeyenler için ideal. Daha fazla bilgi için http://www.vans.com/microsites/freakwaive/ mikro sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vans Bu Yaza Damgasını Vuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement