Vatan Bilgisayar'dan İş Ortaklarına Ödül Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Vatan Bilgisayar'dan İş Ortaklarına Ödül Yağmuru

Vatan Bilgisayar\'dan İş Ortaklarına Ödül Yağmuru

Vatan Bilgisayar'ın Suada Club'da düzenlediği "Vatan Bilgisayar İş Ortakları Ödül Töreni"nde 9 iş ortağı ödüllendirildi.

08.03.2013 08:39

Türkiye teknoloji perakende zinciri Vatan Bilgisayar'ın 6 Mart Çarşamba akşamı Suada Club'da düzenlediği "Vatan Bilgisayar İş Ortakları Ödül Töreni"nde 9 iş ortağı ödüllendirildi. Vatan ekosisteminde yer alan iş ortaklarının 2012 yılı performanslarının değerlendirildiği geceye bilişim sektörünün önde gelen isimleri katıldı.

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek tüm iş ortaklarına yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür etti. Vatan Bilgisayar çalışanları ile yaklaşık 500 kişinin katılım gösterdiği gecede geçtiğimiz yılı değerlendiren ve 2013 yılı hedeflerini açıklayan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, "2012 yılına 45 mağaza ile başlayıp 64 mağaza ile tamamladık. 2013 yılının ilk aylarından itibaren ise 69 mağazaya ulaştık, yıl sonuna kadar hedefimiz 100 mağaza. Mağazalarımızın artışına paralel olarak çalışan sayımız 3 bin 308'e ulaştı. Çalışanlarımıza yaptığımız eğitim yatırımımız hız kesmeden devam ediyor. 2012 yılında Vatan Akademi tarafından çalışanlarımıza 75 bin saatin üzerinde eğitim verildi. Müşteri sayımız da aynı hızla artıyor. Şu an yılda Vatan'dan ortalama 6 kez alışveriş yapan 3 milyonun üzerinde VatanCARD'lı müşterimiz var.

Vatan her yıl olduğu gibi bu yılda sektörün çok üstünde ve sağlıklı olarak büyüyor. 2012 yılı GFK verilerine göre Teknoloji Marketi sektörü Vatan Bilgisayar hariç %23 oranında büyüme gösterdi. Biz ise %38 ile sektörün çok üzerinde bir büyüme gösterdik. Tabi ki satışımız artarken karlılığımızda arttı ve bir önceki yıla göre karlılıkta da %40 oranında büyüdük. 2013 yılı büyüme hedefimizi belirlerken ise birkaç şeyi dikkate aldık. 2013 yılında açacağımız mağazalardan %31 oranında büyüme bekliyoruz. Bizi %100'e tamamlayacak büyüme ise 2012 yılının son çeyreğinde başlattığımız agresif satış politikalarını devam ettirmemizden ve yeni ödeme araçlarımızdan gelecek. 2013 yılı hedeflerimiz için çalışanlarımıza, mağazalarımıza, yeni finansal çözümlerimize ve siz değerli ortaklarımıza güveniyoruz" dedi.

9 KATEGORİDE ÖDÜL ALAN İŞ ORTAKLARI

Ödül töreninde iş ortakları ödüllerini kategorilerine göre başta Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan olmak üzere Vatan Bilgisayar yöneticilerinin elinden aldılar.

Ödül töreninde Destek Bilişim "En İyi Teknik Servis'' dalında, Segment Bilgisayar "En İyi Lojistik Hizmet" dalında, LG "En Hızlı Gelişen İş Ortağı" dalında Apple "En Gelişen Marka" dalında, Hewlett Packard "En Başarılı Reklam'' dalında, Intel Ultrabook "En İyi Kampanya" dalında, Bonus Card "En İyi Finansman İş Ortağı" dalında, Penta Bilgisayar "En Yüksek Cirolu İş Ortağı'' dalında ve Samsung "En Yüksek Ciro Yapan Marka" dalında ödüle layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatan Bilgisayar'dan İş Ortaklarına Ödül Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement