Viranşehir'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Viranşehir'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Viranşehir\'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında Bir Kişi Yaşamını Yitirirken, 4 Kişi Yaralandı.

15.09.2010 14:55

ŞANLIURFA'nın Viranşehir İlçesi'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece geç saatlerde Viranşehir- Mardin karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, 42 yaşındaki Mehmet Şah Eliç yönetimindeki 21 EM 150 plakalı kamyonet, Bozca Köyü yakınlarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde seyreden 37 yaşındaki Abdulvahap Saruhan yönetimindeki 47 KC 723 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkarak şerit değiştiren traktör daha sonra karşı yönden gelen 35 yaşındaki Şeyhmuz Sincan yönetimindeki 27 D 4759 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası her 3 aracın sürücüsü ile yanlarında bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarının ardından ambulanslar ile Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan 63 yaşındaki Hasan Saruhan kurtarılamayarak yaşamını yitirirken ağır yaralanan oğlu Abdulvahap Saruhan ise ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

--------------------------

- Acil servis önü

- Ambulansların gelişi

- Yaralıların ambulanstan indirilişi

- Hastane önünde yaşanan koşuşturmaca

- Genel ve detay görüntüler

Haber -Kamera: Mustafa MERT -VİRANŞEHİR -ŞANLIURFA -DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Viranşehir'de Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement