Yael Naim, İstanbul'da! - Son Dakika
Güncel

Yael Naim, İstanbul'da!

Yael Naim, İstanbul\'da!

Buğulu ve eşsiz sesiyle Yael Naim, Avea Escape to Music konserleri kapsamında ilk kez İstanbul'da!

27.03.2012 14:39

Müziğinde folk ve cazı ustaca harmanlayan şarkıcı Yael Naim; 31 Mart'ta Garaj İstanbul'da vereceği konser ile sevenlerine eşsiz bir gece yaşatacak

Müziğin birleştirici gücü ile müzikseverleri ortak paydada buluşturan Avea, ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği "Escape To Music Konserleri" kapsamında, yumuşak sesiyle söylediği şarkılara folklorik-jazz etkileri taşıyan Yael Naim'i ağırlıyor.

Avea Escape To Music Konserleri kapsamında; 31 Mart Cumartesi günü Garaj İstanbul; eleştirmenler tarafından büyük başarı toplayan Yael Naim konserine ev sahipliği yapacak.

Paris'te Tunus göçmeni Yahudi bir ailenin çocuğu olan Yael Naim, dört yaşında ailesi ile birlikte İsrail'e göç etti. İsrail'de eğitim gören şarkıcı, askerlik görevi süresince Hava Kuvvetleri Orkestrası'nda solistlik yaptı.

Müzik kariyerine Les Dix Commandements müzikalinde başlayan ve ilk albümü In a Man's Womb 2001 yılında piyasaya süren Yael Naim, ayrıca Harrison's Flowers filmi için Bruno Coulais 'in şarkısı ''You Disappear''i söyledi.

Kariyerinin başında sadece Yaël olarak tanınırken, 2007'de Fransızca, İbranice ve İngilizce olarak Yael Naim adıyla ikinci albümünü piyasaya sürdü ve eleştirmenler tarafından büyük başarı topladı.

Ocak 2008'de ''New Soul'' isimli şarkısı ile müzik listelerinde hızla yükselen sarkıçı, ayrıca House Bunny ve Wild Target filmlerinin albümlerinde yer aldı.

Müziğinde folk ve cazı ustaca harmanlayan şarkıcı, üçüncü albümü Kasım 2010 tarihinde piyasaya sürüldü, bu albümden ilk şarkısı ise ''Go to the River'' oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yael Naim, İstanbul'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement