Yalova'da Suç Örgütü Üyeleri Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Suç Örgütü Üyeleri Gözaltına Alındı

Yalova'da kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme suçlarına karışan 7 kişilik bir suç örgütü tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 1'i polis memuru 3 kişi tutuklandı, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Suç örgütü liderinin evinde yapılan aramalarda ise 33 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

25.10.2023 19:00  Güncelleme: 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALOVA'da, kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme suçlarına karıştığı tespit edilip gözaltına alınan 7 kişilik suç örgütü üyesinden 1'i polis memuru 3'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otomobilin kundaklanması olayıyla ilgili çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyip görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri olayı; kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme suçlarına karışan 7 kişilik bir suç örgütünün gerçekleştirdiğini tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından biri polis memuru biri kadın olmak üzere suç örgütü üyesi 7 kişi gözaltına alındı.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİNİN EVİNDEN 33 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ÇIKTI

Şüphelilerden, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Emrah İpek'in dağ evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda 1 kilo 39 gram esrar, 32 kilo 400 gram Hint keneviri ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Emrah İpek, Yasemin Bal ve polis memuru Ferhat A. tutuklandı, diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

Yalova\'da Suç Örgütü Üyeleri Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Suç Örgütü Üyeleri Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement