Yalova'da Tatil Dönüşü Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Tatil Dönüşü Yoğunluğu

Yalova'da tatil dönüşü yoğunluğuKURBAN Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte tatilciler evlerine dönmek için erken dönüşü tercih etti.

03.09.2017 20:06

Yalova'da tatil dönüşü yoğunluğu

KURBAN Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte tatilciler evlerine dönmek için erken dönüşü tercih etti.

Birçok tatilcinin geçiş güzergahı olan Yalova'da, tatilciler dönüşlerinde karayolunun yanı sıra hem Osmangazi Köprüsü'nü hem de İDO'ya ait Topçular- Eskihisar Hattı'nı aktif olarak kullanıyor. Bayram tatilini şehir dışında geçiren vatandaşlar Yalova-İzmit Karayolu'nda ve deniz taşımacılığı yapılan iskelelerde yoğunluğa neden oldu.

YALOVA'DA TRAFİK YOĞUN ANCAK AKICI

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçiren tatilciler, D-130 Yalova-İzmit Karayolu'nda yoğunluğa neden olsada Yalova'da eski sıkışıkllıklar yaşanmadı. Osmangazi Köprüsü'nün aktif olarak kullanılması, İDO'nun Topçular-Eskihisar Hattı'na feribot takviyeleri yapması ve Yalova'daki Tonami Kavşağı'nın açık tutulması araç yoğunluğunu önledi. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi Köprüsü gişeleri, Yalova-Bursa karayolu çıkışı ile İzmit-Yalova girişinde trafiğin daha rahat sağlanması için önlem aldı. Yalova Jandarması da şehrin giriş ve çıkış noktalarında önlemlerini aldı.

Öte yandan İDO'ya ait Eskihisar-Topçular hattında da yer yer yoğunluk yaşanmaya başladı. İDO'ya ait Eskihisar-Topçular İskelesi'nde feribot sayısının artırıldığı gözlendi. İDO yetkilileri, normalde Eskihisar-Topçular hattında 15 geminin karşılıklı sefer yaptığını ancak bayram nedeniyle hatta 2 gemi daha takviye yaparak sayıyı 17'e çıkarttıklarını bildirdi. İDO'ya ait Yalova'daki Topçular İskelesi'nin istif alanında yer yer yoğunluklar oluştu

Yalova\'da Tatil Dönüşü Yoğunluğu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Tatil Dönüşü Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement