Yaralı Özel Harekâtçı Çatma: İyileşir İyileşmez Vazifeme Koşacağım - Son Dakika
Güncel

Yaralı Özel Harekâtçı Çatma: İyileşir İyileşmez Vazifeme Koşacağım

Yaralı Özel Harekâtçı Çatma: İyileşir İyileşmez Vazifeme Koşacağım

Bingöl'de 5 gün önce PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralanan özel harekât polisi Emrah Çatma, memleketi Kayseri'de tedavi görüyor.

01.09.2015 11:18  Güncelleme: 11:40

Bingöl'de 5 gün önce PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralanan ve memleketi Kayseri'de tedavi gören özel harekât polisi Emrah Çatma, "İyileşir iyileşmez vazifeme koşacağım. Arkadaşlarımı daha fazla yalnız bırakmak istemiyorum." dedi.

AK PARTİLİ VEKİL ZİYARET ETTİ

Özel harekât bünyesine 2 yıl önce katılan ve Bingöl'de nöbet tuttuğu polis karakoluna teröristlerin yaptığı roketli saldırıda 3 arkadaşıyla birlikte yaralanan Kayseri'nin İncesu ilçesi nüfusuna kayıtlı Emrah Çatma'yı, AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

"ARKADAŞLARIMI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMİYORUM"

Milletvekili Tekden'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen yaralı polis, "Gelmenizden son derece mutlu oldum. Bize büyük moral oldu. Allah razı olsun vekilim. İyileşir iyileşmez vazifeme koşacağım. Oradaki arkadaşlarımı daha fazla yalnız bırakmak istemiyorum. Tekrar arkadaşlarımla birlikte teröristlere karşı mücadeleye devam edeceğim." diye konuştu.

"BÖYLE KAHRAMANLAR OLDUKÇA..."

Yaralı polisin vatan sevgisi ve görev aşkı karşısında duygulandığını ifade eden Milletvekili Kemal Tekden de, "Ülkeyi korumak için giden bu kahramanlardan Allah razı olsun. Tüm güvenlik güçlerimize rabbim güç kuvvet versin. Emrah, 5 gün önce roket yaralanması nedeniyle burada. Gazi oldu. Onlar adına şükrediyorum. Sağ salim buradalar. Tüm güvenlik güçlerimizi rabbim korusun. Burada en iyi şekilde tedavisi yapılıyor. Bunlar taşeron örgütler. Bizlerin birliğini ve beraberliğini kimse bozamaz. Emrah, 'iyileşir iyileşmez tekrar gideceğim' diyor. Böyle kahramanlar oldukça bu ülkeyi kimse bölemez. Ben tüm yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı Özel Harekâtçı Çatma: İyileşir İyileşmez Vazifeme Koşacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Özgür Kartal: Allah sana şifalar versin kardeşim pkk ninda belasini versin inşallah. 25 19 Yanıtla
  • csnvrec: helal 14 22 Yanıtla
  • ısmail: bu ülke için ,yani akp için canımı verecek kadar aptal degilim 20 14 Yanıtla
  • su: Vatan evladına gecmis olsun. Senin gibi yigitten köpek pkk korksun. 29 1 Yanıtla
  • yozgatli: bu ülke sizin gibi vatan evlatları olduğu sürece yikilmayacak kimi saray için der kimi bilmem kim icin der itler havlasin dursun sen doğru yoldasin allaha emanet ol vatan size minnattar 11 19 Yanıtla
  • gerçek: niçin savaştığını sorgulamayan acizler.bu ülke daha çooook çeker.zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.doğuda suriyeden farksız durum var zulüm var işkence vaar.kıyım var.katliyam var.medya nerde nerde eşitlik adalet kardeşlik 11 16 Yanıtla
  • osmanlı21: KÜRT ÇOCUKLARINI KATLEDENLER KAHRAMAN İLAN EDİLİYOR..TERÖRİSTLERİ BIRAKMIŞ MİLLETLE UĞRAŞIYORSUNUZ.. 9 17 Yanıtla
  • Cizira bota: Kendinde deyil sayikliyor, 5 20 Yanıtla
  • assubay: kahraman mi))) 3 22 Yanıtla
  • ????????: ALLAH ŞİFA VERSİN SANA KAHRAMAN ! 11 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement